Het formaat

de smalle kant van de foto gebruiken we voor de smalle kant van de poster. De lange zijde wordt bepaald door lange zijde van je foto. De foto wordt randloos afgedrukt tenzij anders door u vermeld.

Elke papier heeft zijn specifieke breedte ( smalle kant van de poster ):

1. Mat gewoon papier 120 g. Breedte : max 432 mm

2. Mat gewoon papier 189 g. Breedte : max 432 mm

3. Premium glanzend fotopapier 250 g. Breedte : max 406 mm.

4. Premium parelglans fotopapier 250 g. Breedte : max 406 mm.

We gebruiken enkel professioneel merkpapier om de mooiste afdrukkwaliteit te waarborgen.

Indien de lengte van de poster groter is dan een verhouding 3/2 tov van de smalle kant, vragen we een supplement alnaargelang de bijkomende lengte. Indien u zorgt dat u aanlevert in verhouding 3(lange kant)/2(korte kant) of kleinere verhouding, is er zeker geen enkel probleem.

U mag de foto aanleveren in een vrij formaat (met inachtneming van bovenstaande regel). Wij zorgen zelf dat op posterformaat wordt afgedrukt. Indien de kwaliteit van de foto te slecht is (resolutie te klein), brengen we je hiervan op de hoogte en zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Prijs

De prijs is opgebouwd uit
- de productieprijs voor de afdruk van een poster (alnaargelang het gekozen papier: 12.95 - 13.95 - 19.00 - 19.00) en de afdruk van een persoonlijke boodschap
- leveringskosten (koker + portkosten) : 6.00 Euro voor België en Nederland

Alle prijzen zijn BTW inclusief. We mogen ten allen tijde onze prijzen wijzigen. Gedane bestellingen worden natuurlijk uitgevoerd aan de afgesproken prijs.

Levering

We sturen in België op met taxi/kilopost (D+1) en naar Nederland met priorzending (gewoonlijk D+2). De poster wordt in een stevige koker gestoken. Binnengekomen bestellingen worden asap behandeld en gewoonlijk bij de post afgeleverd op de werkdag na ontvangst van alle informatie/betaling. Dus een levering zit normaal tussen de 3 à 5 werkdagen. We doen ons best om elke bestelling zo snel mogelijk af te werken. Eventuele vertragingen kunnen geen aanleiding geven tot annulatie van de bestelling.

Elke afdruk wordt met de grootste zorg door ons gedaan met de beste professionele middelen. We kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele kleurverschillen en/of onverwachte resultaten. Dit kan geen aanleiding geven tot annulatie van de bestelling.

Verder blijft de klant verantwoordelijk voor de inhoud van de foto. Expliciet pornografisch materiaal of aanstootgevende en beledigende foto's mogen we weigeren. We stellen u daarvan dan op de hoogte. Het bedrag wordt dan teruggestort op een door u opgegeven rekening met afhouding van 10,00 Euro administratiekosten.

Ophangsysteem

We bieden de mogelijkheid om kunststofstrips ( 2.10 Euro, 2,25 Euro of 2.46 Euro) of aluminium strips (17.00 Euro of 21,55 Euro) bij te voegen. Hiermee maakt u het cadeau volledig. De bestemmeling kan de poster dan op een eenvoudige manier direct ophangen met een draadje. We hebben nog meer uitgebreide ophangsystemen ter beschikking voor meerdere posters. Indien gewenst geven we u graag meer inlichtingen.

 

 

 

Copyright ACM Europe - 2007